1/2

Το Melia Sol Art Studios είναι ένα ξενοδοχείο τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων και ανήκει στην κατηγορία boutique hotels apartments τριών κλειδιών.

Τα δωμάτιά μας είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και διαθέτουν ιδιαίτερο στυλ. Βρισκόμαστε σε μια ήσυχη περιοχή, σε μικρή απόσταση από την πόλη, με πυκνή βλάστηση και ανθισμένους κήπους που καλύπτουν συνολική έκταση 3500 τ.μ. με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Χαλαρώστε στις αιώρες μας, περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια του συγκροτήματός μας, νιώστε την εμπειρία της φύσης, ανάμεσα στις ελιές και τα μαστιχόδεντρα, που πλημμυρίζουν τον χώρο με τα αρώματά τους.

Οι λάτρεις της φύσης θα βρουν τον παράδεισο στο νησί μας. Χάρη στην μεγάλη βιοποικιλότητα στις πιο γόνιμες περιοχές υπάρχουν καρποφόρα δέντρα, εσπεριδοειδή, ελιές και μαστιχόδεντρα, ενω σε άλλες περιοχές φύονται βότανα και αρωματικά φυτά όπως λεβάντα, ρίγανη και θυμάρι.

Υπάρχουν επίσης σπάνια είδη μανιταριών και ορχιδέων. Οι επισκέπτες μας  έχουν την ευκαιρία να απολάυσουν τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης περπατώντας στον καταπράσινο κήπο μας.

  • Black Google+ Icon
  • Trip Advisor App Icon
  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2015 by Melia Sol Art Studios